FAB-tiimi

Kauneusstudio FAB
Rantakatu 3 liikehuoneisto 11
04400 Järvenpää


040-5101055
info@kauneusstudiofab.fi

 

KRISTA FAB - omistaja

@krista_rock

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer-kouluttaja

Rakastan tehdä hiuksia. Oli se sitten näytöstä, liiketyötä tai vaikka kuvauksia, siitä saa aina hyvät fiilikset. Siitä, kun saa olla luova ja ilmaista itseään. Liiketyössä parasta on, kun saa tehtyä asiakkaalleen hyvän mielen ja nostettua hymyn huulille. Ehkä kliseistä, mutta se on se paras kehu. Jokainen päivä ja jokainen asiakas on erilainen ja se tekee tästä alasta mielenkiintoisen. Ja myös se fakta, etten koskaan ole valmis. Aina voi oppia uutta, kehittyä, nähdä asia uudesta näkökulmasta ja ylittää itsensä.

Leikkaan ja värjään mielelläni trendikkäitä hiusmalleja, jotka sopivat kantajalleen. Pidän street -tyylistä sekoitettuna ripaukseen glamouria ja eleganttisuutta. Pääasia on aina, että asiakas viihtyy, niin meillä FABissä kuin hiuksissaan.

Työskentelen myös Schwarzkopf Finlandin Freelance kouluttaja, mikä vie minua pitkin Suomea ja myös ulkomaita erilaisiin koulutustapahtumiin, näytöksiin ja muotikokoelmien lanseerauksiin. Yksi hienoimmista asioista kouluttajana on jakaa omaa osaamistaan muille alan ihmisille ja myös oppia itse muilta osaajilta.

Sharing is caring.

(Krista työskentelee syksystä eteenpäin vuoroviikoin myös Helsingissä toisessa liikkeessään nimeltä MY FCKNG FAB)

 

ARI FAB

@aripalojarvi

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer -kouluttaja

Päivitämme juuri Arin tietoja! :)

 

 SUVI FAB

@suvisofiiaa

Parturi-kampaaja

 

 

Löydät meidät Järvenpään keskustasta!