FAB-tiimi

Kauneusstudio FAB
Rantakatu 3 liikehuoneisto 11
04400 Järvenpää


040-5101055
info@kauneusstudiofab.fi

 

KRISTA FAB - liikkeenomistaja

@krista_rock

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer-kouluttaja

Rakastan tehdä hiuksia. Oli se sitten näytöstä, liiketyötä tai vaikka kuvauksia, siitä saa aina hyvät fiilikset. Siitä, kun saa olla luova ja ilmaista itseään. Liiketyössä parasta on, kun saa tehtyä asiakkaalleen hyvän mielen ja nostettua hymyn huulille. Ehkä kliseistä, mutta se on se paras kehu. Jokainen päivä ja jokainen asiakas on erilainen ja se tekee tästä alasta mielenkiintoisen. Ja myös se fakta, etten koskaan ole valmis. Aina voi kehittyä, nähdä asioita uudesta näkökulmasta ja ylittää itsensä.

Leikkaan ja värjään mielelläni trendikkäitä hiusmalleja, jotka sopivat kantajalleen. Pidän street -tyylistä sekoitettuna ripaukseen glamouria ja eleganttisuutta. Pääasia on aina, että asiakas viihtyy, niin meillä FABissä kuin hiuksissaan.

Työskentelen myös Schwarzkopf Professional Freelance kouluttaja, mikä vie minua pitkin Suomea ja myös ulkomaita erilaisiin koulutustapahtumiin, näytöksiin, videokuvauksiin ja muotikokoelmien lanseerauksiin. Olen päässyt työskentelemään alamme huippujen kanssa ja tästä olen erittäin kiitollinen. Yksi hienoimmista asioista kouluttajana on jakaa omaa osaamistaan muille alan ihmisille ja myös oppia itse muilta osaajilta.

Sharing is caring.

Ps. Työskentelen syksystä eteenpäin vuoro viikoin Helsingissä Iso-Roobertinkadulla sijaitsevassa uudessa liikkeessäni nimeltä MY FCKNG FAB. Aikoja minulle Helsinkiin voit varata klikkaamalla tästä —> MY FCKNG FAB.

 

ARI FAB

@aripalojarvi

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer -kouluttaja

Olen kampaaja, jolta ei ideat lopu. Istun asiakkaani viereen, kuuntelen ja heittelen ideoita, joilla saisimme taas uutta ilmettä. Muutoksen ei tarvitse olla suurta, vaan pidän hienovaraisista nyanssin vaihteluista, jotka tuovat väriin tai leikkaukseen sen uuden wau efektin.

Pidän geometrisista ja skarpeista linjoista ja rakastan polkkahiuksia. Mutta tottakai tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että taikoisin kaikille asiakkailleni vain geometrisia polkkahiuksia vaan nautin työstäni, tästä alasta ja juuri sen monipuolisuudesta.

Olen luonteeltani rauhallinen, pohtiva ja aina iloinen. Koirani tavoin, heiluttaisin häntääni jatkuvasti :)

Liiketöiden lisäksi työskentelen Schwarzkopf Professional freelance kouluttajana ja pidän siitä, kuinka voin olla tekemisissä alan kollegoiden ja alalle opiskelevien kanssa. Heidän kanssa on mielenkiintoista vaihtaa hyviä vinkkejä ja kertoa ammatillisia oppeja uusista tuotteista, muodista tai tekniikoista. Niin kuin Krista jo mainitsikin, sharing is caring ja olen iloinen, että meillä on mahdollisuus oppia koko ajan lisää toinen toisiltaame.

 

 SUVI FAB

@suvisofiiaa

Parturi-kampaaja


On paljon asioita, joista pidän tässä alassa. Mutta suurimpia lemppareitani ovat pitkien hiusten värjäykset ja luonnolliset sävyt. Rakastan raidoittamista ja erityisesti minua houkuttelevat vaaleat värit ja tavoitteenani onkin olla super taitava ja osaava vaaleiden hiusten värjääjä. Tässä haluankin kehittyä koko ajan lisää ja oppia uutta. Ja siihen tämä ala on täydellinen, sillä uusia, mielenkiintoisia tekniikoita ja tapoja tehdä ja toimia on miljoonia, joten koen, että itsensä kouluttaminen ja kehittäminen on tärkeää.

Olen persoonaltani rauhallinen ja keskityn tiukasti kaikkeen mitä teenkään. Asiakkaan tyytyväisyys on ykkös asia ja myös paras kiitos työstäni.