FAB-tiimi

Kauneusstudio FAB Avoin Yhtiö
Rantakatu 3 liikehuoneisto 11
04400 Järvenpää


040-5101055
info@kauneusstudiofab.fi

Y-tunnus 2446763-3

KRISTA FAB - omistaja

Parturi-kampaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer-kouluttaja

Rohkeasti kokeileva Krista leikkaa mielellään trendikkäitä hiusmalleja eikä uskallusta ei tältä mimmiltä puutu, eikä ideat lopu!

Krista tykkää erityisesti muodonmuutoksista, oli kyse sitten uudesta mallista tai väristä. Vaihtelu virkistää!

 

 

ARI

Parturi-kampaaja

Alan kilpailuissakin kokemusta kartoittanut Ari omaa vahvan parturointitaidon. Rauhallinen ja hyväntuulinen Ari taitaa tottakai myös kampaamoasiakkaat. Kiinnostusta ja intoa ei Arilta puutu, ja omiin suosikkeihin kuuluukin vahvat ja graaffiset leikkaukset.

HANNA FAB - omistaja

Parturi-kampaaja, Meikkaaja, Schwarzkopf Professional Freelancer-kouluttaja

Seuraamalla ahkerasti trendejä on Hannalla aina käsitys mikä on juuri nyt IN. Myös klassisen kauniit ja hyväkuntoiset hiukset ovat lähellä Hannan sydäntä.

Vaaleana itsekkin viihtyvä Hanna ymmärtää täysin muita blondeja. Juuri oikean sävyn löytäminen vaaleisiin hiuksiin on joskus haastavaa ja monen kokeilun tulos. Hanna tykkää erityisesti värjätä juuri vaaleita hiuksia eri sävyihin ja ja kokeilla rohkeasti uusia vivahteita.

 

SUSANNE

Parturi-kampaaja, meikkaaja, Estenomi

Tiimimme uusin vahvistus Susanne on pitkän linjan ammattilainen. Myös kauneudenhoitoalan opettajan töitä tehneenä, on Susannella todella vahva ammattitaito ja laaja osaaminen hiusten ja kauneuden maailmasta. Erityisesti ehostukset ovat Susannen vahvuus.

Löydät meidät Järvenpään keskustasta!